Випробування харчової продукції (ГМО)
Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова» НААН України

Лабораторія вірусології та мікробіології Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова» Національної академії аграрних наук України проводить випробування харчової продукції, продовольчої та іншої рослинної сировини, продукції громадського харчування на вміст генно-модифікованих конструкцій (ГМО), а також виявлення збудників вірусних, фітоплазменних хвороб і бактеріального раку винограду. Лабораторія акредитована Національним агентством з акредитації України (Атестат №201008 від 31.12.2021 р.), оснащена сучасним обладнанням.

З питань проведення випробувань просимо звертатися за телефонами:

Конуп Людмила Олександрівна +38 (048) 740-36-45
+38 (050) 202-79-81
Е-mail: iviv_nnc@ukr.net
lkmicrobiol@ukr.net

Увага!
Шановні замовники послуги визначення ГМО в харчовій продукції та продовольчій сировині. Останнім часом почастішали випадки фальсифікації протоколів випробування. Просимо звіряти з оригіналами в лабораторії вірусології та мікробіології ННЦ «ІВіВ ім. В.Є. Таїрова» НААН України. Звертатися до зав. лаб. вірусології та мікробіології ННЦ «ІВіВ ім. В.Є. Таїрова» НААН України, д.б.н. Конуп Л.О.